Кошик:
Немає товарів
0,00 грн Доставка 0,00 грн Всього:
Оформити
Сортувати: - від дешевших до дорожчих від дорожчих до дешевших від А до Я від Я до А товари в наявності
Show 20 40 Products by page
Порівняти
Деревні гриби Му-Ерр можна розглядати як приправу до найрізноманітніших страв: вони відмінно поєднуються і зі стравами з м'яса, і з морепродуктів, різними супами, салатами, є оригінальним інгредієнтом для соусів.
Це паста, на основі якої готується традиційний тайський суп Том Ка, а також печене м'ясо і різноманітні підливи. Відмінно поєднується з птицею, морепродуктами та рибою.
Паста для приготування відомого тайського супу Том Ям в домашніх умовах. Том Ям - ціле сімейство тайських супів, із загальним принципом приготування. А саме: дуже гострий, кисло-солодкий бульйон, неодмінно з лемонграсом, гострими перчиками, грибами, пастою Том Ям плюс на вибір: креветки, курка, свинина, яловичина, або качка.
Гостро-кислувата паста для приготування тайського традиційного супу Tom Yum у в'єтнамському стилі. Паста неймовірно смачна і ароматна, оскільки її інгредієнтами є: ананас, тамаринд, чилі, часник, томати, соєва олія та ін.
Служить основою для однойменного тайського супу, який є одним з найпопулярніших в азіатській кухні. До складу пасти для приготування том-яма вже входять всі необхідні для тайського супу інгредієнти: галангал, лимонна трава, цибуля і перець чилі. Потрібно тільки додати цю пасту в бульйон, покласти печериці або курку, наприклад, - і лінива версія супу готова.
Паста карі Nam Ya - різновид тайського карі, що оптимально пасує до риби. Склад: галангал, шалот, сіль, часник, чилі, лемонграсс, креветкова паста (креветки, сіль). Не містить консервантів, барвників або підсилювачів смаку.
Володіє багатим, вершковим смаком з м'яким, ніжним і гармонійним ароматом, який добре поєднується з куркою, качкою, овочами, креветками і морепродуктами, а також з м'ясом ягня. Достатня кількість цибулі-шалот, лемонграсу і коріандру пом'якшують різкуватий смак гірчиці та куркуми. Інгредієнти: соєва олія, цибуля-шалот, часник, спеції (кмин, гірчиця,...
До складу пасти із зеленого карі входять: зелений стручковий перець, лемонграсс, імбир, часник, коріандр, галангал, цибуля-шалот, цедра лайма, креветкова паста (креветки, сіль), чорний перець. Інгредієнти дрібно ріжуться, а потім перетираються до стану пасти. Не містить барвників та консервантів. Зелена паста карі використовується для смаження, тушкування...
До складу пасти із червоного карі входять: червоний стручковий перець, лемонграсс, імбир, часник, галангал, цибуля-шалот, цедра лайма, креветкова паста (креветки, сіль), кмин. Інгредієнти дрібно ріжуться, а потім перетираються до стану пасти. Не містить барвників та консервантів. Червона паста карі використовується для смаження, тушкування і маринування...
Паста для приготування страви номер один в Тайланді - Пад Крапао - смаженого м'яса (або фаршу) з тайським базиліком і спеціями.
Це необхідна складова при приготуванні суші. Він використовується для ароматизації рису і для маринування морепродуктів. Також рисовий оцет прекрасно підходить в якості заправки салатів з сирих овочів, до страв з риби та птиці, для приготування різноманітних соусів.
Рибний соус - дуже популярна заправка в азіатській кухні. Її виробляють шляхом ферментації дрібної риби (анчоуса). Склад продукту: анчоуси, сіль, цукор.
Пряний соус Сукіякі з палючим перцем чилі і сезамом.
Чудовий східний кисло-солодкий соус, відмінно підходить до м'ясних страв, рису, овочевих ганірів, риби і морепродуктів.
Густий, темно-коричневий, практично чорний, соус з яскравим устричним (не рибним) ароматом і трішки солодкуватим смаком.
Володіє солодкуватим, навіть медовим смаком і ароматом прянощів. Густий. Темний колір червоного дерева досягається наявністю у складі соусу хойсін червоного рису. Основними інгредієнтами є соєві боби, часник, цукор, кунжутна олія і азіатська пряна суміш «П'ять спецій».
на сторінку: 20 40