Кошик:
Немає товарів
0,00 грн Доставка 0,00 грн Всього:
Оформити
Сортувати: - від дешевших до дорожчих від дорожчих до дешевших від А до Я від Я до А товари в наявності
Порівняти
Борошно з клейкого рису використовується в азіацькій кухні для приготування десертів, таких як японські рисові пиріжки - моті, тайські млинці з рисового борошна, китайські пиріжки з начинкою, а також незліченної кількості десертів і випічки. Також рисове борошно з клейкого рису використовують як загущувач.
Рисове борошно роблять з меленого рису, який складається, здебільшого, з крохмалю і зовсім не містить глютену. Використовують його також, як і звичайне борошно, роблять тонку локшину, солодощі, пісочне тісто та іншу випічку. Його можна використовувати як загущувач (в маленьких кількостях) в соусах та гуляшах.
Крохмаль з тапіоки отримують з коріння чагарника, що росте тільки в країнах з теплим кліматом. Для кулінарів він займає особливе місце, оскільки вважається найбільш чистим і якісним. Його застосовують як загущувач перших страв, соусів, підлив, кремів і т.п. Особливо популярний він в кондитерських виробах.