Кошик:
Немає товарів
0,00 грн Доставка 0,00 грн Всього:
Оформити
Сортувати: - від дешевших до дорожчих від дорожчих до дешевших від А до Я від Я до А товари в наявності
Show 20 40 Products by page
Порівняти
Tacos a la marinera - це консервований восьминіг нарізаний шматочками в маринаді «по-морському». Можна їсти як готову страву, використовувати для приготування салатів, різотто, вишуканих видів паст. Склад: восьминіг, соняшникова олія, спеції, сіль.
Tacos al ajillo - це консервований восьминіг нарізаний шматочками в часниковому соусі. Можна їсти як готову страву, використовувати для приготування салатів, різотто, вишуканих видів паст. Склад: восьминіг, соняшникова олія, спеції, сіль.
Це нарізаний шматочками кальмар в оригінальному соусі (з пікантним перчиком). Склад: кальмари, томатний соус, соняшникова олія, цибуля, пікантний перець, спеції, кукурудзяний крохмаль.
Нарізаний шматочками кальмар у власному чорнилі. Склад: кальмари, томатний соус, соняшникова олія, цибуля, чорнило кальмара, спеції, кукурудзяний крохмаль.
Дуже смачні мариновані мідії. Їх додають у салати, використовують при приготуванні плову, піци, різотто, ролів (calorizator). Любителі пива також оцінять їх як хорошу закуску до напою.
Паштет з тунця з високоякісної сировини з додаванням натуральних компонентів.
Тунець Rio Mare в оливковій олії завжди був найулюбленішим і найпопулярнішим в Італії. Його м'ясо має характерний рожевий колір і тонкий смак. Це здорова природна їжа, яка легко засвоюється, містить ненасичені жирні кислоти (які допомагають боротися з холестерином), багата фосфором, що робить його ідеальним для всієї родини.
Неймовірно смачний та корисний делікатес.
Hacendado en Aciete de Girasol - це консервований тунець в соняшниковій олії. Має ніжний смак і ідеально підходить для здорового харчування. Можна їсти як готову страву, використовувати для приготування салатів, різотто, вишуканих видів паст.
Hacendado en Aciete de Oliva - це консервований тунець в оливковій олії. Має ніжний смак і ідеально підходить для здорового харчування. Можна їсти як готову страву, використовувати для приготування салатів, різотто, вишуканих видів паст.
Hacendado en Natural - це консервований тунець у власному соці. Має ніжний смак і ідеально підходить для здорового харчування. Можна їсти як готову страву, використовувати для приготування салатів, різотто, вишуканих видів паст.
Шматочки м'яса краба у власному соці. Завдяки корисним властивостя його рекомендується вживати практично щодня, поєднуючи з різними продуктами: рисом, салатами з овочів, додаючи в супи і спагетті, для приготування страв японської кухні.
Креветки, мариновані у власному соці без додавання спецій. Універсальний морепродукт, який широко використовується в якості інгредієнта в безлічі рецептів. З креветками готують соуси і салати, а також паштети і гарячі страви.
Чудовий паштет з ніжною консистенцією, виготовлений з додаванням лосося і анчоусів, без вмісту глютену. Володіє приєним рибним смаком і ніжною текстурою. Ідельально поєднується зі свіжим хлібом, крекерами і тостами.
Чудовий паштет з ніжною консистенцією, виготовлений з додаванням лосося, без вмісту глютену. Паштет володіє приємним рибним смаком, і ніжною текстурою, а також масою поживних і корисних властивостей. Ідельально поєднується зі свіжим хлібом, крекерами і тостами.
Дивовижно ніжне і соковите філе солених анчоусів в розсолі. Ця невелика риба володіє яскравим смаком з гострими і пряними нотками, що трішки нагадує корюшку або кільку.
Шматочки відбірного атлантичного тунця, консервовані в соняшниковому маслі.
Дивовижно ніжне і соковите філе оселедця, мариноване з цибулею та морквою.
Шматочки найсмачнішого тунця, консервовані в оливковій олії з додаванням перцю. Вони стануть водночас смачним та корисним інгредієнтом Ваших улюблених страв. Їх можна використовувати для приготування найрізноманітніших рецептів, від салатів до пасти, або ж насолоджуватись пікантним смаком просто з хлібом.
Найсмачніші шматочки тунця, консервовані у власному соку зі спеціями, що стануть водночас смачним та корисним інгредієнтом Ваших улюблених страв. Їх можна використовувати для приготування найрізноманітніших рецептів, від салатів до пасти, або ж насолоджуватись пікантним смаком просто з хлібом.
на сторінку: 20 40